'Club Brugge is nog niet klaar en gaat voor komst van Antwerp-beul Loizou'

'Club Brugge is nog niet klaar en gaat voor komst van Antwerp-beul Loizou'

24-08-2021 21:15
17

Club Brugge is op de laatste dagen van de transferperiode nog stevig aan het werken en hoopt zich nog te kunnen versterken. Eerder toonde het al interesse in het Cypriotische toptalent Loizos Loizou. Die interesse is er niet op geminderd.

Club Brugge werd aan het begin van de transferperiode al gelinkt aan de aanvallende middenvelder van Omonia Nicosia. Het deed naar verluidt ook een bod op de Cyprioot, maar dat was niet genoeg voor zijn club. Volgens Omonia News Wall heeft Club Brugge nu een nieuwe poging gewaagd om Loizou naar België te halen.

Het Cypriotische toptalent wist dit seizoen al uit te blinken in de voorrondes van de Europa League en was tegen Royal Antwerp FC nog de man van de match door twee keer te scoren. Het heeft Club Brugge overtuigd om voor Loizou te gaan. Naar verluidt is het bereid om tot drie miljoen euro te betalen voor de middenvelder.

Een bedrag waar Omonia Nicosia wel mee kan leven, maar het wil hem nog niet meteen laten gaan. De middenvelder moet zijn club eerst nog voorbij Antwerp zien te helpen, waardoor de transfer pas in het slot van de transferperiode kan doorgaan. Naast Loizou hoopt Club Brugge ook nog Kamal Sowah en Tajon Buchanan in huis te halen.