Clement blijft geloven in komst versterkingen bij Club Brugge: Geen twijfel aan

Clement blijft geloven in komst versterkingen bij Club Brugge: "Geen twijfel aan"

23-08-2021 08:00
8

Club Brugge stond op het punt om Mohamed Daramy in huis te halen, maar ziet de FC Kopenhagen-aanvaller richting Ajax trekken. Toch maakt men zich bij Club Brugge nog geen zorgen in deze transferperiode.

Club Brugge begon met grote ambities aan dit seizoen en de supporters hoopten dat ook vertaald te zien krijgen op de transfermarkt. De grote versterkingen bleven echter uit, maar Philippe Clement maakt zich nog geen zorgen. "Ik twijfel er niet aan dat er nog versterking komt", klinkt het bij Het Nieuwsblad.

Volgens Clement zullen er de komende dagen zeker nog nieuwelingen aankomen bij Club Brugge. "Ik heb vertrouwen in de club en het bestuur. We hebben allemaal dezelfde ambities, dus ben ik ervan overtuigd dat er nog spelers bijkomen", besluit hij.

Wie Club Brugge zal halen is niet bekend, maar Blauw-Zwart lijkt alvast nog op zoek naar een extra flankaanvaller. Deze transferperiode haalde het tot dusver Tibo Persyn (uitleenbeurt), Ruben Providence (uitleenbeurt), Stanley N'Soki en Owen Otasowie in huis.