Braziliaanse media: 'Anderlecht deed bod op Navarro van Botafogo'

Braziliaanse media: 'Anderlecht deed bod op Navarro van Botafogo'

20-08-2021 18:30
8

RSC Anderlecht zou volgens Braziliaanse media interesse tonen in Rafael Navarro. De 21-jarige Braziliaanse spits speelt momenteel nog in eigen land voor Botafogo.

Onder meer Lance schrijft dat Anderlecht Navarro aan de kern wil toevoegen. Anderlecht heeft alvast een voordeel in de onderhandelingen. Het contract van Navarro loopt eind dit jaar af bij Botafogo. De Braziliaanse club wilde haar spits behouden en deed hem al een nieuw voorstel, maar daar ging Navarro (nog) niet op in.

Ondanks dat elke club Navarro in januari gratis kan overnemen, klinkt het in de Braziliaanse media dat Anderlecht hem voor het sluiten van de zomerse transferperiode in huis wil halen. Botafogo zou dat niet al te erg vinden, de club kan immers zo toch nog een beetje geld voor haar speler vangen.

De voorbije maanden speelde Navarro 19 duels voor Botafogo. Daarin wist hij 5 keer te scoren en was hij goed voor 6 assist. Anderlecht zou al een eerste bod op hem hebben gedaan, klinkt het aan de andere kant van de wereld.

Anderlecht haalde deze zomer al Joshua Zirkzee in huis als vervanger van Lukas Nmecha. Toch wil paars-wit er graag nog een aanvaller bij. Christian Kouamé van Fiorentina is nog altijd een optie. Hij zou voor één seizoen gehuurd worden van de Italiaanse club