Kane schittert door afwezigheid: Tottenham reist zonder Engelsman af naar Portugal

Kane schittert door afwezigheid: Tottenham reist zonder Engelsman af naar Portugal

18-08-2021 18:15
0

Harry Kane reist volgens Engelse media niet mee met Tottenham Hotspur naar Portugal, waar donderdag in de heenwedstrijd van de play-offs van de Conference League Paços Ferreira de tegenstander is.

De spits zou na zijn late terugkeer bij Tottenham niet fit genoeg zijn. Kane aast al langere tijd op een transfer naar Manchester City. Vooralsnog zit er echter geen beweging in een eventuele overstap. Kane, die nog een contract tot medio 2024 heeft bij Tottenham, ontbrak dit weekend ook al in de wedstrijdselectie.

De aanvaller ontbrak volgens de officiële lezing omdat hij niet wedstrijdfit was. "Zodra hij er klaar voor is, zal hij zich weer bij de groep voegen", vertelde manager Nuno Espírito Santo. De spits zou na zijn vakantie apart trainen van de selectie, om toe te werken naar zijn rentree. Afgelopen dinsdag trainde Kane weer voor het eerst mee met de selectie van Spurs.

Zonder Kane won Tottenham afgelopen weekend met 1-0 van landskampioen Manchester City. Heung-Min Son schoot Spurs naar de overwinning.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie