Geen twijfel meer mogelijk: Anderlecht-target komt met veelzeggende tweet

Geen twijfel meer mogelijk: Anderlecht-target komt met veelzeggende tweet

17-08-2021 21:30
5

De Anderlecht-fans mogen zich opmaken voor een nieuwe speler. Eerder leek het er al op dat Christian Kouame woensdag zijn medische testen zal afleggen, nu lijkt de speler die geruchten ook zelf te bevestigen. Kouame kwam met een veelzeggende tweet.

Kouame staat al een tijdje in de belangstelling van Anderlecht. De Ivoriaanse Fiorentina-aanvaller zit op een zijspoor in Italië en zou bij Anderlecht een nieuwe kans krijgen. Eerder was al bekend dat Anderlecht ongeveer 500,000 euro op tafel zou leggen om de speler voor een seizoen te huren. Kouame zou woensdag zijn medische testen afleggen en niet veel later een contract tekenen.

Dat lijkt de speler nu ook zelf te bevestigen. Zo kwam Kouame met een veelzeggende tweet. Het vliegtuig en de zandloper wijzen erop dat de overstap slechts een kwestie van tijd is. Met een markwaarde van 8,5 miljoen euro haalt Anderlecht alvast een dure vogel in huis, bij Fiorentina stokte zijn doelpuntenproductie echter de laatste tijd. Kouame scoorde drie keer in 43 wedstrijden voor de Italiaanse club. In Brussel zullen ze ongetwijfeld hopen dat hij die cijfers in onze competitie kan opkrikken.