Indrukwekkend: klein legertje Besiktas-fans wacht Batshuayi op aan luchthaven

Indrukwekkend: klein legertje Besiktas-fans wacht Batshuayi op aan luchthaven

17-08-2021 09:21

Officieel is het nog niet, maar niets lijkt een overgang van Michy Batshuayi naar Besiktas nog in de weg te staan. Na enkele jaren met tegenvallende prestaties, althans op clubniveau, moet de Rode Duivel zijn loopbaan uit het slop trekken in Istanbul. Eén ding staat vast: de fans van Besiktas zien zijn komst volledig zitten.

Op Twitter circuleren beelden van een honderdtal supporters van de Turkse grootmacht aan de luchthaven van Istanbul. Zij wachtten er Batshuayi op. Dat gebeurde in een uitgelaten stemming, valt af te leiden uit de video. Het kleine legioen scandeert de naam van de (waarschijnlijke) nieuwe aanwinst van hun favoriete club: "Batshuayi, Batshuayi, olé olé olé!"

Batshuayi streek maandag neer in de Turkse hoofdstad. De komende uren moet zijn transfer helemaal rond geraken. Bij Besiktas komt hij bij een ambitieuze club terecht, die zich vorig seizoen nog tot Turks landskampioen kroonde. Dit jaar wil het ook in de Champions League potten breken. Batshuayi zal er de concurrentie moeten aangaan met onder meer Kenan Karaman en Cyle Larin, die als huurling nog het mooie weer maakte bij SV Zulte Waregem.