De Mos: Iedereen kan tegenwoordig winnen van RSC Anderlecht

De Mos: "Iedereen kan tegenwoordig winnen van RSC Anderlecht"

17-08-2021 08:15
9

RSC Anderlecht staat donderdag voor een belangrijke partij tegen Vitesse. De Brusselaars nemen het dan tegen Vitesse op voor kwalificatie van de Conference League. Volgens Aad de Mos moet Anderlecht ook oppassen voor de Nderlanders.

De analist geeft Vitesse een goede kans om door te stoten naar de Conference League. "Anderlecht is een te kloppen ploeg", klinkt het bij Omroep GLD. "Ze hebben nog wel de naam. Maar je moet je niet blind staren op de verpakking, want het gaat om de inhoud. En die valt tegen", aldus De Mos.

De Nederlander geeft Vitesse dan ook een kans op winst. Volgens hem is het fifty-fifty. Anderlecht maakte alleszins nog geen indruk op hem. "Het is allemaal heel kwetsbaar. Iedereen kan tegenwoordig van Anderlecht winnen", klinkt het.

Anderlecht maakte de laatste weken wel indruk en wist verschillende keren te winnen, maar De Mos weet hoe dat komt. "Anderlecht heeft dit seizoen nog geen zware tegenstander gehad. Niet in België en niet in Europa met dat Laçi uit Albanië. Vitesse wordt de eerste tegenstander van formaat", besluit hij.