Komst van Nainggolan bij Antwerp jaagt Club Brugge geen angst aan

Komst van Nainggolan bij Antwerp jaagt Club Brugge geen angst aan

13-08-2021 15:14
40

Radja Nainggolan staat op het punt om richting Royal Antwerp FC te trekken. Daarmee haalt Antwerp opnieuw een grote naam in huis en kroont het zich tot één van de grote titelkandidaten. Toch jaagt dat Club Brugge en Philippe Clement geen angst aan.

Voor aanvang van het seizoen was Club Brugge opnieuw de grote titelfavoriet, maar inmiddels heeft Antwerp zich met onder andere Björn Engels, Jelle Bataille en Michel-Angel Balikwisha wel stevig versterkt. Daar komt nu ook de dure Nainggolan bij. "Als Antwerp vindt dat hij het waard is om dát te betalen, dan is dan hun goed recht", lacht Clement op zijn persconferentie vrijdag.

Het is alvast een ambitieuze zet van Antwerp en vooral voorzitter Paul Gheysens. "Ik ken de man niet persoonlijk, maar je ziet het alleen al aan de evolutie van hun stadion. En nu ook aan de zware investeringen die hij doet om Club van de titel te houden. Hij wil zelf kampioen worden", aldus Clement.

Antwerp blijft daarvoor wel investeren en zit nu al aan bedragen van bijna twintig miljoen euro. Dat met amper inkomsten van uitgaande transfers. Dat ziet men ook bij Club Brugge. "Door Covid-19 zijn er qua Financial Fair Play duidelijk andere dingen mogelijk dan andere jaren", geeft Clement nog aan.