Ook Bayern reageert tevreden op Zirkzee-constructie: Zeer belangrijk voor Joshua

Ook Bayern reageert tevreden op Zirkzee-constructie: "Zeer belangrijk voor Joshua"

03-08-2021 19:46 Laatste update: 19:48
2

Joshua Zirkzee moet RSC Anderlecht aan doelpunten helpen en Anderlecht moet Zirkzee weer op het juiste spoor zetten in zijn loopbaan. Wanneer dat gebeurt, komt ook Bayern München als winnaar uit de zonet afgeronde leenconstructie. Hasan Salihamidzic is ervan overtuigd dat het goed komt.

De sportief directeur van Bayern reageert opgetogen op de deal met Anderlecht. "Voor Joshua is het zeer belangrijk dat hij er mogelijk veel speeltijd verkrijgt", beseft hij op de website van Der Rekordmeister. Bayern koesterde die hoop afgelopen winter ook al, toen het Zirkzee uitleende aan Parma. Dat draaide echter slecht uit. Door blessureleed kwam de Nederlander slechts vier keer in actie in de Serie A, telkens als invaller.

Na een indrukwekkende doorbraak in de kleuren van Bayern is de carrière van Zirkzee de voorbije twaalf maanden wat in het slop geraakt. Salihamidzic hoopt van harte dat Anderlecht hem kan helpen om de weg naar boven in te zetten. De oud-middenvelder noemt de Jupiler Pro League een "interessante competitie" om die doelstelling te bereiken.