'Stoke City stelt Anderlecht teleur en wint strijd voor Man City-spits Delap'

'Stoke City stelt Anderlecht teleur en wint strijd voor Man City-spits Delap'

Gepubliceerd: donderdag 29 juli 2021 om 18:39do 29-07-2021 om 18:39

RSC Anderlecht zoekt na het vertrek van Lukas Nmecha al even naar een nieuwe aanvaller en kwam in die zoektocht op het spoor van Liam Delap. De aanvaller van Manchester City leek ook op weg naar paars-wit, maar daar dreigt Stoke City een stokje voor te steken.

Bij het Engelse Football League World valt nu namelijk te lezen dat Stoke City de beste papieren heeft om Delap in huis te halen. De Engelse tweedeklasser staat dicht bij een akkoord met Manchester City en kan de gewilde Delap op huurbasis aantrekken.

Liam Delap is de zoon van inworplegende Rory Delap en Engels jeugdinternational. Delap heeft nog een verbintenis tot juni 2023 en kan op huurbasis vertrekken. De Engelse jeugdinternational kan afgelopen seizoen mooie statistieken voorleggen met 24 doelpunten en zes assists in 22 wedstrijden in de Premier League 2.

Voor Anderlecht dreigt de zoektocht naar een nieuwe spits dus alweer op een sisser af te lopen. Eerder werd het ook gelinkt aan Evann Guessand, maar die kiest voor een verlengd verblijf bij OGC Nice.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws