Gumienny hard voor KAS Eupen: Hoop dat voetbalbond ze een boete geeft

Gumienny hard voor KAS Eupen: "Hoop dat voetbalbond ze een boete geeft"

Gepubliceerd: maandag 26 juli 2021 om 10:30ma 26-07-2021 om 10:30

De meest besproken wedstrijd van het weekend is ongetwijfeld Club Brugge - KAS Eupen. In Het Belang van Limburg nam Serge Gumienny het op voor ref Bram Van Driessche.

Ex-scheidsrechter Gumienny zag Eupen veel tijdrekken. Hij vind het dan ook meer dan normaal dat Van Driessche lang liet overspelen. “Scheidsrechter Bram Van Driessche heeft er alles aan gedaan om tegen het schandalige tijdrekken van Eupen in te gaan. Hij heeft gele kaarten getrokken tegen het tijdrekken. Hij heeft lef getoond om er alles bij te tellen wat Eupen had verspeeld”, zegt hij in het dagblad.

Gumienny gaat zelfs nog verder. Hij vindt dat Eupen moet boeten voor de streken due ze uithaalden. “Ik hoop dat de voetbalbond nu een initiatief neemt en Eupen een boete geeft. Ofwel praten ze met hen ofwel geven ze hen een boete voor schandalig tijdrekken”, vindt hij.

Club Brugge - Eupen eindigde op 2-2 nadat De Ketelaere in minuut 103 gelijkspeelde. Er kwam tien minuten extra tijd bij nadat de Eupen-doelman te maken kreeg met krampen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws