UPDATE: ‘Standard wijst weer miljoenenbod van Lille af voor Siquet’

UPDATE: ‘Standard wijst weer miljoenenbod van Lille af voor Siquet’

Gepubliceerd: zaterdag 24 juli 2021 om 10:25za 24-07-2021 om 10:25

Laatste update: dinsdag 27 juli 2021 om 07:47di 27-07-2021 om 07:47

Hugo Siquet wordt al een tijdje in verband gebracht met een transfer. Na afloop van de wedstrijd tussen Standard en KRC Genk (1-1) liet de verdediger zich uit over de fans van de Rouches.

Siquet was onder de indruk van de thuisfans. “Het was indrukwekkend hoeveel kabaal de supporters maakten. Zelfs bij de opwarming had ik al kippenvel. Het geeft een extra boost, ik kan het moeilijk beschrijven. Hier voor altijd blijven? Dat zou mooi zijn”, zegt Siquet met een lach aan Het Nieuwsblad.

De verdediger heeft alles gegeven. “We hebben in de tweede helft veel kansen gecreëerd, maar daarna kregen we het fysiek wat lastig. Ik had zelf ook krampen, want ik heb niet de hele voorbereiding meegemaakt. Maar ik heb wel alles gegeven. Als het lichaam stop zegt, geef ik mijn plaats liever aan iemand anders.”

Update: Het ziet er langer naar uit dat Hugo Siquet bij Standard Luik zal blijven. Volgens journalist Santi Aouna hebben de Rouches een nieuw bod van vijf miljoen euro inclusief bonussen hebben geweigerd van Lille.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Denk jij dat Siquet bij Standard zal blijven?

Ja
66%
Nee
34%
(265 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws