OFFICIEEL: Krmencik verlaat Club Brugge en verhuist naar Slavia Praag

OFFICIEEL: Krmencik verlaat Club Brugge en verhuist naar Slavia Praag

23-07-2021 13:00 Laatste update: 13:03
3

Club Brugge heeft dan toch een oplossing gevonden voor Michael Krmencik. De Tsjechische spits was al even overbodig geworden en keert nu terug naar zijn thuisland. Hij gaat aan de slag bij Slavia Praag.

Dat meldt Slavia Praag via de officiële kanalen. De Tsjechische spits keert terug naar zijn thuisland en gaat aan de slag bij topclub Slavia Praag, waar hij de nieuwe aanvalsleider moet worden. Het gaat om een uitleenbeurt met een verplichte aankoopoptie van 2,5 miljoen euro als de Tsjechische club de Champions League haalt. Daarvoor moet Slavia Praag wel nog twee rondes overleven.

Voor Krmencik komt er zo ook een einde aan de moeilijke periode bij Club Brugge. Hij werd in huis gehaald om Wesley Moraes te doen vergeten, maar wist nooit helemaal te overtuigen. Na een jaar voor Club Brugge gevoetbald te hebben, koos hij voor een uitleenbeurt aan PAOK. In Griekenland floreerde de spits wel, maar vond hij geen akkoord voor een definitieve transfer.

Krmencik kwam uiteindelijk negentien keer uit voor de landskampioen en was daarin goed voor drie doelpunten en drie assists.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie