Leye (Standard) over toekomst van Carcela en Lestienne: Compromis is mogeljk

Leye (Standard) over toekomst van Carcela en Lestienne: "Compromis is mogeljk"

Standard staat er financieel niet al te best voor, bovendien lijken enkele sterkhouders en routiniers op weg naar de uitgang. Zo is het onduidelijk of Maxime Lestienne en Mehdi Carcela nog een toekomst hebben in Luik. Mbaye Leye zegt dat het nog alle kanten uit kan.

De Standard-trainer maakte tijdens de voorbereiding nog geen gebruik van Lestienne en Carcela. De Rouches zijn momenteel met het tweetal in gesprek over hun toekomst. "Die gesprekken verlopen goed. We zitten niet in een dictatuur of in een état d'esprit waar geen compromis mogelijk is. Maar beslissingen moet je duidelijk uitleggen en ik ben altijd rechtdoorzee geweest", aldus Leye in Het Belang van Limburg.

Al stuurt Leye wel een duidelijke boodschap richting alle spelers van Standard, met een knipoog naar het tweetal. "Als je voor jezelf wil spelen, dan heb je hier geen plaats. Ik zet niet graag mijn beste speler erlangs, maar we zijn een groep. Het voorbije EK stelt me daarin gerust. De ploegen die het verst kwamen, waren zij die het collectief aanpakten: Italië, Engeland, Denemarken."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie