Yaremchuk mogelijk toch nog in Europa met KAA Gent: 'Gesprek met HVH'

Yaremchuk mogelijk toch nog in Europa met KAA Gent: 'Gesprek met HVH'

Gepubliceerd: woensdag 21 juli 2021 om 17:44wo 21-07-2021 om 17:44

Laatste update: woensdag 21 juli 2021 om 17:54wo 21-07-2021 om 17:54

Roman Yaremchuk is voorlopig niet opgenomen in de Europese lijst van KAA Gent. Tegenover Het Laatste Nieuws laat coach Hein Vanhaezebrouck zich uit over de situatie van de aanvaller.

Het kan zijn dat Yaremchuk alsnog aansluit. “UEFA voorziet dat je gedurende de transferperiode voor iedere kwalificatieronde een nieuwe lijst mag indienen. Dus is de kans nog altijd reëel dat Yaremchuk daarop komt. Van zodra hij hier is ga ik eens met hem spreken, om te horen hoe de situatie is en wat zijn verwachtingen zijn. Dan zien we wel of hij nog voor ons gaat spelen. Na dat gesprek gaan we meer weten.”

Ook Laurent Depoitre ontbreekt. “Maar ik denk dat wij offensief zeker méér dan voldoende offensieve kwaliteiten hebben. We hebben daar met Gianni Bruno, Andrew Hjulsager en Vakoun Bayo ook een aantal spelers bij gekregen. Ik denk dat wij daar versterkt zijn. Er komt misschien nog wel iets bij, maar voorlopig denk ik dat dit meer dan volstaat om de resultaten te halen die wij willen halen”, aldus Vanhaezebrouck.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws