Durwael (ex-KRC Genk) heeft nieuwe club: Ik zorg voor ervaring

Durwael (ex-KRC Genk) heeft nieuwe club: "Ik zorg voor ervaring"

Gepubliceerd: dinsdag 20 juli 2021 om 21:45di 20-07-2021 om 21:45

Timothy Durwael (30) keert terug in het voetbal. De ex-speler van KRC Genk heeft getekend bij KFC Houtvenne in Tweede Nationale. Vorig seizoen nam hij een sabbatjaar om een poetsbedrijf op te richten. 

Durwael zat een jaar zonder club na zijn vertrek bij Roda JC. "Via mijn makelaar werd ik in contact gebracht met Houtvenne en ik vond meteen een match tussen de aantrekkelijkheid van het samenwerkingsproject met Westerlo enerzijds en mijn persoonlijke ambities anderzijds. Na negen jaar prof te zijn geweest, ben ik namelijk recent zelf een zaak opgestart. Voor mij breekt er nu dus een nieuw hoofdstuk aan", benadrukt hij bij Gazet Van Antwerpen

Het is nog niet duidelijk hoe de samenwerking met Westerlo zal verlopen, maar Durwael weet toch al iets meer. "Er zullen spelers van Westerlo zijn die bij onze club komen spelen. Ze kunnen bij ons ervaring opdoen en speelminuten verzamelen. Mijn eigen rol in dit elftal is niet echt doorgesproken. Het is wel duidelijk dat ik voor ervaring en een stuk volwassenheid moet zorgen."

Durwael heeft negen wedstrijden voor KRC Genk op zijn palmares staan. Hij was ook vijf jaar profvoetballer bij FC Eindhoven. Daarnaast was hij in de lagere klassen al actief bij KSK Hasselt en KFC Turnhout.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws