Van den Brom over strafschop Club Brugge: We weten dat Lang snel gaat liggen

Van den Brom over strafschop Club Brugge: "We weten dat Lang snel gaat liggen"

18-07-2021 10:30 Laatste update: 11:03
50

Zaterdagavond won Club Brugge de supercup van KRC Genk met 3-2. Noa Lang mocht de 2-1 vanop de stip binnentrappen. John van den Brom was het niet helemaal eens met de scheidsrechter.

Net na de rust liep Ángelo Preciado Lang omver. Strafschop zei ref Jonathan Lardot. Na afloop van de wedstrijd reageerde Van den Brom bij Eleven Sports. Hij vond dat de strafschop te licht gegeven was: "De penaltyovertreding is wel heel licht. We weten dat Lang heel snel gaat liggen. Hij doet dat altijd, maar de scheidsrechter trapt er toch in", citeerde Sporza hem

Over het algemeen hekelt de Genk-trainer ook de makkelijk weggegeven doelpunten na de rust: "Maar nog erger vind ik dat we 2 minuten later nog een doelpunt slikken." KRC Genk ging zo van een 0-1 voorsprong na een 3-1 achterstand in enkele minuten.

Vrijdag start de competitie voor KRC Genk, het speelt dan op Standard. Zondag start Club Brugge het seizoen tegen Eupen.