Koopje voor Anderlecht? 'Schalke 04 liet Raman voor lage som gaan'

Koopje voor Anderlecht? 'Schalke 04 liet Raman voor lage som gaan'

15-07-2021 22:44
39

Met Benito Raman heeft RSC Anderlecht verrast op de transfermarkt. De aanvaller verlaat Duitsland en Schalke 04. Hij keert terug naar ons land en kiest voor de Brusselaars. Bijzonder veel lijkt hij ook niet gekost te hebben.

Eerder raakte bekend dat K. Beerschot V.A interesse toonde in Raman, maar het is uiteindelijk Anderlecht dat de aanvaller in huis wist te halen. Een bijzonder dure aanwinst lijkt hij ook niet geweest te zijn. De Duitse journalist Dirk g. Schlarmann geeft namelijk aan dat Schalke 04 Raman voor een bedrag van 'meer dan drie miljoen euro' liet gaan. Een veel grotere som lijkt het echter niet te zijn.

RSC Anderlecht heeft daarmee voor een vrij beperkte som nog een al bewezen spits in huis kunnen halen. Bij paars-wit moet hij onder andere het vertrek van Lukas Nmecha gaan opvangen. "Hij moet ons aanvallend compartiment meer snelheid en diepgang geven", geeft sportief directeur Peter Verbeke aan op de clubsite. "Daarnaast past hij perfect in de manier waarop we als ploeg agressief hoog druk willen zetten."