Talenten KV Mechelen krijgen kans van Vrancken: “Ik verwacht veel van hem”

Talenten KV Mechelen krijgen kans van Vrancken: “Ik verwacht veel van hem”

Gepubliceerd: donderdag 15 juli 2021 om 17:27do 15-07-2021 om 17:27

KV Mechelen neemt tijdens de voorbereiding ook wat talenten op in de A-kern. Drie namen krijgen hun kans en moeten volgens Wouter Vrancken in de gaten worden gehouden: Senne Ceulemans, Dirk Junior Asare en Milan Robberechts.

De Mechelse jeugdopleiding is lovend over de 19-jarige Ceulemans: “Houd Senne Ceulemans maar in de gaten. Ik verwacht veel van hem”, klinkt het. Ook coach Vrancken is in de wolken. “Ik vind dat hij veel potentieel heeft. Dit was een dankbare transfer voor ons.  Hij heeft het al heel goed gedaan. Senne combineert overzicht met volume. Hij durft meedenken. Je kan hem als type vergelijken met Rob Schoofs.” 

De 17-jarige middenvelder Asare speelde een halfuur tegen Roda JC en een helft tegen Standard Luik. Hij wordt gezien als één van de grootste talenten uit de jeugd. “Hij heeft ongelooflijk veel rust aan de bal. Dirk heeft geen schrik om de bal te vragen en ploegmaats te coachen. Alleen moet hij nog aan ‘body’ winnen, maar dat komt wel”, zegt Vrancken aan Het Laatste Nieuws.

Als laatste is er de 17-jarige Milan Robberechts. De flankspeler speelde een uur tegen Roda JC en ook hij overtuigde. “Milan ziet zichzelf vooral als nummer ‘tien’, maar voor mij kan hij op alle aanvallende posities behalve de spits spelen. Hij is comfortabel aan de bal en heeft een goede eerste baltoets. Alleen is hij, net als Asare, nog iets te frêle. Daar moeten die jongens logischerwijs nog aan werken.”

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws