Yari Verschaeren neemt de controle over de camera op zomerstage van RSC Anderlecht

Yari Verschaeren neemt de controle over de camera op zomerstage van RSC Anderlecht

10-07-2021 16:35
1

Op haar officiële kanalen deelde RSC Anderlecht een filmpje met enkele sfeerbeelden van hun zomerstage in Nederland. Daarop is onder andere te zien hoe nieuwkomer Taylor Harwoord-Bellis te groep toezingt. Het is Yari Verschaeren die verantwoordelijk werd gesteld voor een blik binnen de Paars-Witte muren.

RSC Anderlecht is op zomerstage in Nederland en daarvan stuurt het regelmatig beelden de wereld in. Op dag vijf, de voorlaatste dag van de stage, krijgt Yari Verschaeren een camera in z'n handen waarmee hij de fans meeneemt in het trainingskamp. 

Eerst toont Verschaeren hoe hij op een massagetafel verzorgd. Een slapende Rik Vercauteren, beelden van in de spelersbus en lachende gezichten vanop het trainingsveld passeren de revue. Verschaeren en Refaelov krullen hun vrijetrap op training binnen voordat Verschaeren ons toont hoe de spelers zich ontspannen in het complex. Zo speelt Verschaeren een potje tafeltennis tegen Hannes Delcroix en gaan de lachspieren aan het werk wanneer de nieuwe spelers voor de hele groep moeten zingen. 

Paars-Wit speelde zaterdag gelijk tegen Eredivisie-club FC Utrecht. Het was jongeling Lucas Stassin die Anderlecht een punt bezorgde met zijn doelpunt. Na de voorbereiding openen de Brusselaars hun seizoen tegen hun buren: Union Saint-Gilloise.