UPDATE: ‘KAA Gent heeft vraagprijs van 25 miljoen euro voor Yaremchuk’

UPDATE: ‘KAA Gent heeft vraagprijs van 25 miljoen euro voor Yaremchuk’

08-07-2021 23:47 Laatste update: 09-07-2021 08:26
9

Roman Yaremchuk is op weg naar de uitgang bij KAA Gent. Na zijn sterk EK komt nu ook Benfica aankloppen. Dat meldt Gianluca Di Marzio.

Yaremchuk heeft met zijn sterke prestaties op het EK flink wat indruk gemaakt op buitenlandse topclubs. AC Milan en West Ham United hopen de aanvaller te kunnen halen, maar volgens Di Marzio hoopt ook Benfica op zijn komst.

Sterker nog, de Portugese topclub zou de gesprekken met KAA Gent al hebben opgestart om de transfer rond te krijgen. Een akkoord is er echter nog niet en Gent is ook niet van plan om Yaremchuk zomaar te laten gaan. Na zijn sterk EK hopen de Buffalo's op de absolute jackpot en verlangt het bedragen van meer dan vijftien miljoen euro.

De 25-jarige Yaremchuk was op het EK goed voor twee doelpunten en één assist in vijf partijen. Bij Gent scoorde hij 23 keer in 43 partijen.

Update: Volgens Het Nieuwsblad hanteert KAA Gent een vraagprijs van 25 miljoen euro voor Roman Yaremchuk. Het is nog maar de vraag of een club zo’n bedrag op tafel wil leggen voor de Oekraïner.