'RSC Anderlecht bereikt akkoord met Kasimpasa en raakt Thelin kwijt'

'RSC Anderlecht bereikt akkoord met Kasimpasa en raakt Thelin kwijt'

RSC Anderlecht staat nog voor een drukke transferperiode en moet nieuwe spelers halen, maar ook enkele overbodige pionnen laten gaan. Isaac Kiese Thelin kan één van die speler zijn. Hij leek een nieuwe kans te gaan krijgen bij Anderlecht, maar kan ook naar Kasimpasa vertrekken.

Dat weet men bij het Turkse Digital Sport. De Zweedse spits speelde het voorbije halve seizoen voor de Turkse club en wist daar ook te overtuigen. Tot een definitieve overgang kwam het echter niet, al kan daar nu wel verandering in komen. Volgens de Turkse bron heeft Kasimpasa ook een akkoord bereikt met Anderlecht.

De Brusselaars ontvangen een som van anderhalf miljoen euro voor Thelin, die wel nog een akkoord moet bereiken met Kasimpasa. Als de deal ook rond raakt, is Anderlecht Thelin na bijna vier jaar toch kwijt.

Thelin werd in de zomer van 2017 door Anderlecht definitief overgenomen van Bordeaux. Een doorbraak kwam er echter nooit. De spits kwam amper aan bod bij de Brusselaars en werd uitgeleend aan onder andere Waasland-Beveren, Bayer Leverkusen, Malmö FF en uiteindelijk Kasimpasa. Die club lijkt hem nu toch definitief te gaan overnemen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie