UPDATE: 'Antwerp toont interesse in linksachter van Lille OSC'

UPDATE: 'Antwerp toont interesse in linksachter van Lille OSC'

06-07-2021 19:45 Laatste update: 20:22
2

Royal Antwerp FC is met serieuze ambities begonnen aan het nieuwe seizoen en lijkt dan mee te willen dingen naar een titel. Het investeerde al flink in de spelerskern en lijkt dat ook te gaan blijven doen.

Met de komst van onder andere Jelle Bataille, Björn Engels, Michael Frey en Ortwin De Wolf heeft Antwerp al stevig uitgehaald op de transfermarkt. Daar kwam deze week ook nog Michel-Ange Balikwisha bij, waar Antwerp miljoenen voor betaalde. Maar volgens Het Laatste Nieuws stopt Antwerp daar niet.

De transferhonger is nog niet gestild en Antwerp wil blijven investeren in de kern. Zo zoekt het ook nog zeker naar een nieuwe linksachter. Het nam deze zomer afscheid van Simen Juklerod, terwijl ook de huurovereenkomst van Jordan Lukaku niet verlengd.

Voor Antwerp-coach Brian Priske is het dan ook duidelijk dat zijn elftal nog een nieuwe linksachter nodig heeft. Concrete namen werden er echter niet genoemd.

Update: Volgens Het Nieuwsblad zou die linksachter weleens Yassine Ben Hamed kunnen worden. De linksachter kwam vorig seizoen uit voor Lille B, maar krijgt nu de kans bij Antwerp om zich te tonen.