UPDATE: ‘Antwerp gaat weer aan de haal met target Club Brugge’

UPDATE: ‘Antwerp gaat weer aan de haal met target Club Brugge’

06-07-2021 19:30 Laatste update: 09-07-2021 14:24
24

Club Brugge is nog niet actief geweest op de transfermarkt en haalde tot dusver nog steeds geen enkele aanwinst in huis. Bij Blauw-Zwart blijft men ook speuren naar mogelijke aanwinsten. In die zoektocht is men uitgekomen bij oud-target Alhassan Yusuf.

De verdedigende middenvelder van IFK Göteborg werd de voorbije maanden al gelinkt aan een transfer naar Club Brugge, maar tot een overgang kwam het niet. Volgens ScoreNigeria heeft Club Brugge de komst van Yussuf echter nog steeds niet opgegeven.

Club Brugge krijgt echter stevige concurrentie voor Yusuf, wiens marktwaarde op anderhalf miljoen euro wordt geschat. Naast de Belgische landskampioen toont namelijk ook Rangers FC en Brentford interesse in de Nigeriaan.

Göteborg is ook bereid om Yusuf van de hand te doen. De middenvelder heeft nog maar een contract tot het einde van komend seizoen en moet dus ten gelde worden gemaakt. De Zweedse club verlangt naar verluidt een som tussen de drie en vier miljoen euro.

Update: Volgens transferspecialist Fabrizio Romano troeft Antwerp Club Brugge weer af na het transferdebacle van Michel-Ange Balikwisha. De Nigeriaanse middenvelder Alhassan Yusuf gaat bij The Great Old aan de slag nadat Goteborg een akkoord heeft gevonden voor 1,5 miljoen euro.