Antwerp doet het zonder Balikwisha en verliest van AEK Athene

Antwerp doet het zonder Balikwisha en verliest van AEK Athene

06-07-2021 19:14
3

Royal Antwerp FC is momenteel op oefenstage in Nederland, waar het ook enkele oefenpartijen heeft gepland. Tegen AEK Athene liep het dinsdag fout af. De Antwerpenaren verloor met 0-2 van de Griekse topclub.

Bij Antwerp besloot coach Brian Priske om 'nieuweling' Ortwin De Wolf in doel te zetten en ook Michael Frey voorin weer een kans te geven. Samen met onder andere Ritchie De Laet en Birger Verstraete had The Great Old het echter niet makkelijk tegen de Grieken.

Na 45 minuten voetballen stond het nog 0-0 en de doelpunten vielen dan ook pas in de tweede helft. In die tweede helft ging AEK Athene ook helemaal op en over The Great Old. Enkele minuten ver in die tweede helft stond het 0-1 voor de Grieken, die net na het uur de score nog verdubbelden. Antwerp, dat nog geen beroep deed op Michel-Ange Balikwisha, kon niet scoren.

Opstelling eerste helft: De Wolf, Quirynen, De Laet, Seck, Buta, B. Verstraete, L. Verstraete, Ampomah, Gerkens, De Pauw, Frey
Opstelling tweede helft: Beiranvand, Boakye, Muanza, Van Den Bosch, Krasniqi, Boya, De Sart, Murataj, Soussi, Benson, Mbenza

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s