'El Shaarawy geeft autodief rake klappen en hangt straf boven het hoofd'

'El Shaarawy geeft autodief rake klappen en hangt straf boven het hoofd'

04-07-2021 23:26
Serie A 4 Reacties

Stephan El Shaarawy hangt mogelijk een straf boven het hoofd. De Italiaanse vleugelaanvaller van AS Roma heeft een dief die zijn auto probeerde te stelen een paar klappen verkocht.

In februari van dit jaar was El Shaarawy op bezoek bij een ploeggenoot toen hij zag dat iemand zijn auto wilde stelen. Dat schrijft de Corriere della Sera. De dief tikte een ruitje in en probeerde in de auto te komen, maar had buiten de voetballer gerekend. Die achtervolgde de dief en haalde hem op straat in.

Op dat moment sloeg El Shaarawy de dief tegen de grond en belde hij de politie. De vandaal is door de Italiaanse rechter veroordeeld tot een jaar en vier maanden in de gevangenis, maar hij heeft ook een klacht tegen de vleugelaanvaller ingediend wegens agressief gedrag. Hij zou gewond zijn geraakt door de klappen van de Romein.

Eind juli moet El Shaarawy voor de rechter verschijnen en wrodt hij ondervraagd. De advocaat van de rappe aanvaller laat tegenover de krant weten dat de opmerkingen van de dief met een korreltje zout genomen moeten worden en dat zijn cliënt alles naar waarheid zal vertellen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie