Antwerp speelt gelijk tegen FC Utrecht, maar maakt zich zorgen om Bataille

Antwerp speelt gelijk tegen FC Utrecht, maar maakt zich zorgen om Bataille

03-07-2021 16:28

Royal Antwerp FC heeft de oefenpartij tegen FC Utrecht niet winnend kunnen afsluiten. Het werd 2-2 tegen de Nederlanders, al zal Antwerp vooral hopen op geen zware blessure voor Jelle Bataille.

In de eerste helft deed coach Brian Priske beroep op een sterke elf met onder andere Alexis De Sart, Ritchie De Laet en nieuweling Michael Frey in de ploeg. Zij sloegen er ook in om op voorsprong te komen in de eerste helft.

Die eerste helft werd echter met gemixte gevoelens afgewerkt, want nog voor het rustsignaal viel Jelle Bataille uit met een blessure. Hij sloeg zijn linkervoet om en moest geblesseerd naar de kant. Afwachten of hij ook lange tijd buiten strijd zal blijven.

In de tweede helft kregen we nieuwe namen te zien, maar ook daarin was Antwerp de ploeg die het eerst wist te scoren. De wedstrijd was daarop helemaal voor de Nederlanders, die het balbezit opeisten en ook twee keer wisten te scoren. Het werd 2-2 en dat bleef ook de eindstand.

Eerste helft: Butez – Bataille – Seck – De Laet – Krasniqi – Boya – De Sart – Benson – Gerkens – Soussi – Frey
Tweede helft: Beiranvand – Buta – Batubinsika – Van Den Bosch – Quirynen – B. Verstraete – L. Verstraete – De Pauw – Boakye – Murataj – Mbenza