KAA Gent speelt eerste twee thuiswedstrijden met publiek in bubbels

KAA Gent speelt eerste twee thuiswedstrijden met publiek in bubbels

Gepubliceerd: maandag 28 juni 2021 om 14:28ma 28-06-2021 om 14:28

KAA Gent kondigde op haar webstek aan dat het tegen Valerenga IF en Beerschot met publiek zal spelen. De Gent-supporters zullen in bubbels van acht, zonder mondmasker naar de wedstrijden mogen kijken in het stadion.

Na een seizoen dat zo goed als helemaal zonder supporters in de stadion gespeeld werd, worden fans komend seizoen opnieuw toegelaten. Ook in de Ghelamco Arena van KAA Gent, zullen de fans opnieuw aanwezig kunnen zijn. De Buffalo's nemen het in de voorronde van de UEFA Conference League op tegen het Noorse Valerenga IF op 22 juli. Die Europese wedstrijd zal dus met publiek gespeeld worden. Ook voor de eerste thuiswedstrijd van het seizoen mogen de Gent-supporters een ticket bestellen. Nadat KAA Gent op de eerste speeldag naar Sint-Truiden trekt, speelt het op 1 augustus in eigen huis tegen Beerschot.

Bubbels van acht zonder mondmasker
Op het webstek van KAA Gent is te lezen hoe die eerste wedstrijden met publiek zullen georganiseerd worden. De fans zullen in bubbels van acht naar de wedstrijd kijken en mogen hun mondmasker afzetten eenmaal ze op hun plaats zitten. Tot slot laat de club nog weten dat van zodra het stadsbestuur van Gent het dossier goedkeurt, de ticketverkoop zal starten voor de eerste twee thuiswedstrijden van het nieuwe seizoen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws