'RSC Anderlecht ziet bod op Fluminense-middenvelder Martinelli geweigerd worden'

'RSC Anderlecht ziet bod op Fluminense-middenvelder Martinelli geweigerd worden'

Gepubliceerd: woensdag 23 juni 2021 om 06:57wo 23-06-2021 om 06:57

RSC Anderlecht staat op het punt om Albert Sambi Lokonga te zien vertrekken en moet dus op zoek naar een vervanger. Paars-wit denkt daarvoor onder andere aan de komst van Matheus Martinelli, al wordt de komst van de Fluminense-middenvelder geen makkie.

Het Braziliaanse UOL komt met het nieuws naar buiten dat Anderlecht verregaande interesse toont in Martinelli. Paars-wit heeft naar verluidt al een bod van vijf miljoen euro neergelegd voor de Braziliaanse middenvelder, maar zag dat geweigerd worden door Fluminense.

De Braziliaanse club wil Martinelli niet zomaar laten gaan en verlangt ook de jackpot voor hem. Dat is ook duidelijk met zijn opstapclausule van veertig miljoen euro voor buitenlandse clubs. Of Anderlecht ook een nieuw bod zal doen, is nog niet bekend.

De Brusselaars zoeken alvast naar een nieuwe middenvelder voor komend seizoen. Het haalde Majeed Ashimeru al in huis, maar ziet ook Sambi Lokonga hoogstwaarschijnlijk richting Arsenal FC vertrekken. Daarvoor zal het tussen de vijftien en twintig miljoen euro krijgen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws