Hazard zit nu op 65 procent van zijn kunnen, dat is te weinig

"Hazard zit nu op 65 procent van zijn kunnen, dat is te weinig"

Gepubliceerd: dinsdag 22 juni 2021 om 13:15di 22-06-2021 om 13:15

De Rode Duivels hebben 9 op 9 gehaald in de groepsfase. Ook Finland werd verslagen met 2-0, maar de prestatie van Eden Hazard was niet bepaald hoopgevend. 

Analist Patrick Goots zag Hazard weinig klaarmaken tegen Finland. "Hij speelde te voorspelbaar, zijn flitsen en beslissende versnellingen blijven nog altijd uit", zucht Goots in Gazet Van Antwerpen. "Hij is momenteel niet de man die met één actie het verschil kan maken, zoals vroeger. Het was altijd net niet. Ik twijfel of hij klaar is voor de rest van het toernooi."

Het vertrouwen van Hazard is dan ook aangetast. "Ik denk dat hij ook zelf twijfelt. Hij zal wel voelen dat hij nog steeds niet klaar is. Ik schat hem nu op zo'n 65 procent van z'n kunnen. En dat is te weinig, nu de eindfase aanbreekt. Hij kan op één ding hopen: een vrij gemakkelijke tegenstander in de achtste finale, zodat hij nog een wedstrijd extra krijgt om te groeien en extra vertrouwen te kweken."

De tegenstander van België is de achtste finales is voorlopig nog niet bekend. Daarover zal pas woensdagavond duidelijkheid komen. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws