Viaene moet plots weg bij Club YLA en begrijpt daar niets van: 'Vuilzak op straat'

Viaene moet plots weg bij Club YLA en begrijpt daar niets van: 'Vuilzak op straat'

Gepubliceerd: maandag 21 juni 2021 om 21:25ma 21-06-2021 om 21:25

Raquel Viaene is niet langer meer een speelster van Club YLA. De voorbije seizoenen speelde de verdedigster voor Blauw-Zwart, maar nu moet ze weg. Haar afscheid kwam blijkbaar onverwacht. Op Instagram schrijft ze haar ongenoegen van zich af.

'Ik heb nagedacht, want misschien ging ik het dan begrijpen. Maar helaas ik begrijp er nog steeds niets van. Normaal komt er nu iets van ik wil iedereen bedanken,… jammergenoeg is het hier niet op de normale manier gegaan', begint Viaene haar verhaal. 

Viaene zag de breuk niet aankomen. 'Teleurgesteld, respectloosheid, kwaad en vooral verdriet. Na acht jaar basisspeelster te zijn, telkens met 100% inzet er gestaan scheidt mijn weg met Club Brugge. Een keuze, zo blijkt genomen door 'de volledige staf'. Dit tot daaraan toe moet ik er mij bij neerleggen als de ex-trainer mij niet meer ziet passen in Club YLA.'

Volgens Viaene kwam haar afscheid er niet zo netjes. 'Maar daarnaast de manier waarop alles gebeurd is, is niet vatbaar voor woorden. Op het afscheidsfeestje waar er namelijk afscheid werd genomen van de speelsters die weggingen wist ik nog van niets. Ik maakte cadeau’s voor de vertrekkende speelsters, niet wetende dat ik voor mezelf eentje moest maken.'

'Twee dagen nadien kreeg ik het nieuws dat ik niet meer nodig ben in Club YLA en dat de wegen scheiden. Met toe te geven dat dit al maanden eerder beslist werd. Het was een bom die insloeg… Ik heb nooit afscheid kunnen nemen van de club & teamgenoten. Het was juni en ik stond figuurlijk als een vuilzak op straat en alles was van mij afgepakt. Veel vragen, verdriet en kwade speelden door me heen. De staf wist dit al op het afscheidsfeestje en niemand zei mij iets? Waarom dit maandan al weten en mij niet op de hoogte brengen? Waarom deze keuze na al mijn inzet en 8 jaar trouw aan deze club?', stelt ze nog. 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Raquel Viaene (@raquelviaene)

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws