Lukaku best rust gunnen of niet? Ik heb nog niet beslist of ik hem laat spelen

Lukaku best rust gunnen of niet? "Ik heb nog niet beslist of ik hem laat spelen"

Gepubliceerd: zondag 20 juni 2021 om 23:10zo 20-06-2021 om 23:10

Roberto Martinez maakt er geen geheim van: tegen Finland zullen zowel Kevin De Bruyne, Eden Hazard áls Axel Witsel aan de aftrap verschijnen. Over Romelu Lukaku heerst echter meer twijfel in zijn hoofd. De bondscoach is er nog niet helemaal uit wat hij met zijn topschutter aan moet.

Enerzijds zou het na een lang en slopend seizoen zeker geen kwaad kunnen om Lukaku eens een wedstrijd rust te gunnen. Anderzijds aast het Belgische speerpunt op de topschutterstitel op dit EK. Daarbij kan een matige tegenstander als Finland aardig van pas komen ... Bovendien is er op dit moment geen enkel signaal dat Lukaku op zijn tandvlees zit.

Toch houdt Martinez, die aangeeft dat er met zekerheid wissels zullen komen, een slag om de arm. "Hij wilt elke match winnen en is nooit egoïstisch", schetst de bondscoach de brandende ambitie van Lukaku op zijn persconferentie. Over de hoogvorm van de aanvaller valt niet te redetwisten. "Maar ik heb nog niet beslist of hij zal spelen", uit Martinez zijn twijfels. Maandagochtend zou hij de knoop doorhakken.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Zou jij Lukaku laten starten tegen de Finnen?

Ja
75%
Nee, laten invallen
12%
Nee, 90 minuten op de bank houden
13%
(69 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws