'KV Oostende heeft beet en haalt verdediger Medley weg bij Arsenal'

'KV Oostende heeft beet en haalt verdediger Medley weg bij Arsenal'

Gepubliceerd: zaterdag 19 juni 2021 om 22:33za 19-06-2021 om 22:33

KV Oostende zag in de voorbije weken met Fashion Sakala, Andrew Hjulsager en Jelle Bataille al enkele sterkhouders vertrekken en moet zich dus dringend versterken voor komend seizoen. Eén van die versterkingen zal Zech Medley worden.

De twintigjarige verdediger van Arsenal werd de voorbije weken al in verband gebracht met KV Oostende en volgens Football.London heeft KV Oostende Medley nu ook zo goed als binnen. Mikel Arteta wilde Medley langer graag aan boord houden bij Arsenal, maar de verdediger kiest voor de speeltijd bij KV Oostende.

KV Oostende lijkt afscheid te gaan nemen van Jack Hendry, terwijl ook verdediger Arthur Theate wordt gelinkt aan verschillende clubs uit het buitenland. Met Medley hoopt KV Oostende alvast een opvolger gevonden te hebben.

De Engelse jeugdinternational staat op de loonlijst van Arsenal, maar debuteerde daar nog niet voor het A-elftal. De voorbije seizoenen werd hij uitgeleend aan FC Gillingham en het Schotse Kilmarnock FC, waar hij zich in de kijker van KV Oostende speelde.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws