OFFICIEEL: Waasland-Beveren shopt bij FC Thun en trekt Kablan aan

OFFICIEEL: Waasland-Beveren shopt bij FC Thun en trekt Kablan aan

Gepubliceerd: donderdag 17 juni 2021 om 17:14do 17-06-2021 om 17:14


Het pas gedegradeerde Waasland-Beveren heeft met Chris Kablan een nieuwe linksachter in huis gehaald. De 26-jarige Zwitser komt over van FC Thun.

Dat meldt Waasland-Beveren zelf via de officiële kanalen. De linksachter debuteerde bij FC Thun, een club waar hij tot deze zomer ook voor uitkwam. Het voorbije seizoen speelde hij 31 partijen voor de club en was hij goed voor twee doelpunten en twee assists. Nu begint hij bij Waasland-Beveren aan zijn eerste buitenlandse avontuur.

"We voelden zijn ambitie om de volgende stap in zijn carrière, een buitenlands avontuur, te zetten", zegt sportief directeur Roger Stilz. "Chris is een stabiele voetballer en toonde zijn waarde al verschillende jaren op rij. We zien hem als een prioriteit als linkervleugelverdediger, wat nog een open positie was in de ploeg", klinkt het.

Ook Kablan zelf kon zijn geluk niet op. "Ik ben heel gelukkig om hier te zijn en ben ervan overtuigd dat we samen iets moois kunnen bouwen. Ik ben heel positief ingesteld en zeker dat we onze doelen, zowel collectief als individueel, kunnen bereiken", besloot hij.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws