Klopp gaat 'Liverpool legend' enorm missen: 'Hij was ons kloppende hart'

Klopp gaat 'Liverpool legend' enorm missen: 'Hij was ons kloppende hart'

Gepubliceerd: vrijdag 11 juni 2021 om 10:05vr 11-06-2021 om 10:05

Laatste update: vrijdag 11 juni 2021 om 10:11vr 11-06-2021 om 10:11

Liverpool-manager Jürgen Klopp gaat Georginio Wijnaldum missen bij The Reds. De Duitser looft de 'enorme impact' die de Oranje-international op de Premier League-grootmacht heeft gehad.

"Als team hebben we afscheid van hem genomen op Anfield na de laatste wedstrijd van het seizoen", steekt Klopp van wal op de clubsite. "Er was het publiekelijke afscheid met de erehaag, maar ook een meer persoonlijk afscheid. Het was voor ons allemaal moeilijk door wat deze ongelooflijke persoon voor de groep betekent. Hij is zo'n lange tijd een belangrijk onderdeel van ons leven geweest. Er is niets dat ik niet aan hem zal missen."

Klopp komt woorden tekort om Wijnaldum te prijzen. "Ik zal de speler enorm missen. Hij is één van de slimste spelers die ik ooit heb mogen trainen. Zijn bijdrage was buitengewoon. Hij is een droom voor elke manager", aldus de Liverpool-manager. "Maar als persoon laat hij net zo'n grote leemte achter. Gini heeft een sterke mening, maar zijn motivatie is altijd om het team te helpen. Zijn teamgenoten bewonderden hem en respecteerden hem in gelijke mate. Zijn glimlach verlichtte onze werkplek. Hij was een belangrijk onderdeel van ons kloppende hart."

De Duitser wenst de middenvelder veel succes bij Paris Saint-Germain. "Hij is nu eigendom van een andere club en namens het hele team wens ik hem veel succes bij PSG. Het is geen verrassing dat hij naar zo'n geweldige club gaat. Hem kennende zal hij verliefd worden op de stad en het team en dat zal andersom ook zo zijn. Tot kijk, Gini. Je kwam, zag en won een hoop. Je bent voor altijd een Liverpool-legende."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws