‘Bruno tekent tot 2024, KAA Gent kijkt al naar volgende versterking’

‘Bruno tekent tot 2024, KAA Gent kijkt al naar volgende versterking’

Gepubliceerd: dinsdag 8 juni 2021 om 17:25di 08-06-2021 om 17:25

Laatste update: woensdag 9 juni 2021 om 07:14wo 09-06-2021 om 07:14

KAA Gent is al druk bezig met de versterkingen op volgend seizoen en heeft nu ook een nieuwe aanvaller in huis. Gianni Bruno verlaat Zulte Waregem en trekt naar de Buffalo's.

Dat meldt Het Nieuwsblad. De 29-jarige aanvaller heeft zijn medische proeven afgelegd en lijkt binnenkort gaan voorgesteld te worden bij Gent. De Buffalo's betalen twee miljoen euro voor Bruno, die vorig seizoen maar liefst twintig keer wist te scoren voor Essevee.

Het is een publiek geheim dat Yaremchuk deze zomer eindelijk zijn langverwachte transfer wil. Bij Gent zocht men dus naar een geschikte opvolger en kwam men uit bij Bruno. De aanvaller brak dit seizoen helemaal door bij Zulte Waregem en ziet dat nu ook verzilverd worden met een transfer naar Gent. Eerder kwam hij al uit voor onder andere Cercle Brugge en Lille OSC.

Update: Het Nieuwsblad meldt dat Gianni Bruno een contract tot 2024 zal tekenen bij KAA Gent. Zulte Waregem ontvangt twee miljoen euro. De Buffalo’s kijken al naar een volgende versterking en willen Andrew Hjulsager van KV Oostende snel vastleggen. De kustclub wil echter het onderste uit de kan halen omdat het een optie in zijn contract lichtte voor nog een seizoen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws