Coosemans reageert na Anderlecht-transfer: Merk nieuwe wind en nieuwe ambitie op

Coosemans reageert na Anderlecht-transfer: "Merk nieuwe wind en nieuwe ambitie op"

26-05-2021 11:28
14

RSC Anderlecht maakte woensdag de komt van Colin Coosemans bekend. De doelman komt transfervrij over van KAA Gent. Coosemans heeft alvast zin in zijn nieuwe avontuur in Brussel.

Na Club Brugge, Waasland-Beveren, KV Mechelen en KAA Gent begint Coosemans bij RSC Anderlecht aan een nieuw hoofdstuk in zijn loopbaan. "Ik ben heel trots dat ik voor Anderlecht mag spelen en kijk er naar uit om de groep te ontmoeten. Mezelf elke dag meten met de andere doelmannen wordt een mooie uitdaging", laat de keeper op de website van Anderlecht weten. 

Samenwerking met Kompany
Bij KAA Gent was Coosemans de voorbije jaren vooral een bankzitter.  Hij legt uit waarom hij nu voor Anderlecht kiest. "Uit alles wat ik heb gezien en gehoord, merk ik dat er een nieuwe wind en nieuwe ambitie door de club waaien. Ik kijk er ook erg naar uit om samen te werken met Vincent Kompany, Jelle Ten Rouwelaar en de rest van de staf."

Coosemans moet bij Anderlecht de concurrentie aangaan met Hendrik Van Crombrugge en Bart Verbruggen. Timon Wellenreuther en Warner Hahn lijken dra het Lotto Park te gaan verlaten.