'Anderlecht denkt aan Roemeense spits Tanase om Nmecha op te volgen'

'Anderlecht denkt aan Roemeense spits Tanase om Nmecha op te volgen'

24-05-2021 10:01
8

RSC Anderlecht heeft in de spits met Lukas Nmecha één van de revelaties van dit seizoen rondlopen en dreigt hem dan ook niet langer te kunnen houden. Een vertrek lonkt voor de huurling en bij paars-wit speurt men al naar opvolging. Dat kan Florin Tanase worden.

De 26-jarige spits komt momenteel in Roemenië uit voor FCS Boekarest, waar hij één van de absolute sterren is. De achtvoudig Roemeens international was bij zijn club goed voor 25 doelpunten in 35 partijen speelde zich daarmee in de kijker van flink wat clubs, zo weet Playsport.

Eén van die clubs is Anderlecht, maar het moet afrekenen met de strijd van verschillende andere ploegen. Zo hebben ook Trabzonspor, Olympique Marseille en Al Hilal het vizier gericht op de Roemeense aanvaller.

Tanase lijkt bij Anderlecht de vervanger van Nmecha te moeten worden. De aanvalsleider van Anderlecht wordt nog tot het einde van het seizoen gehuurd van Manchester City, dat hem komende zomer wil verkopen. Anderlecht wil hem graag definitief overnemen, maar Nmecha kan ook rekenen op interesse van clubs uit Engeland en Duitsland.