Cools (ex-Anderlecht) kan landstitel pakken: De kers op de taart

Cools (ex-Anderlecht) kan landstitel pakken: "De kers op de taart"

Gepubliceerd: vrijdag 21 mei 2021 om 13:30vr 21-05-2021 om 13:30

In België is de titelstrijd beslist, maar in Luxemburg kan het nog spannend worden. Kobe Cools (23) kan er nog kampioen worden met Dudelange F91. Cools komt uit de jeugdreeksen van Anderlecht. 

"Voor het seizoen hadden we zeker niet verwacht dat we voor de titel mee zouden doen", aldus Cools bij Gazet Van Antwerpen. "Omdat er veel nieuwe spelers waren gekomen en ook veel jongens waren vertrokken, rekenden we op een overgangsjaar. Maar onder onze nieuwe trainer liep het goed en we bleven bovenaan meedraaien. Nu gaan we voluit voor de titel. Dat is een surplus, de kers op de taart."

Cools kwam in Luxemburg terecht na een periode bij RWDM. "Ik heb zeker geen spijt van mijn overgang naar Dudelange. Vorig seizoen speelden we in de Europa League tegen Sevilla, Qarabag en Apoel Nicosia. Ik kijk nu al uit naar het Europese avontuur volgend seizoen, want de Conference League is op onze maat gesneden. Ik voel me goed in Luxemburg, maar een interessant voorstel wil ik altijd overwegen", benadrukt Cools.

Cools zat één seizoen in de A-kern bij Anderlecht, maar in dat seizoen 2018-2019 kreeg hij geen enkele speelminuut. Dudelange moet nog drie matchen spelen en staat nu samen aan kop met Swift Hesperange.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws