Lonkt de Premier League voor Lang?: 'Volgende week starten gesprekken'

Lonkt de Premier League voor Lang?: 'Volgende week starten gesprekken'

19-05-2021 12:40
15

Noa Lang kende een geweldig seizoen bij Club Brugge. De Nederlander wekte ondertussen ook de nodige interesse op. Volgens Football Insider wil Leeds Lang nu naar Engeland halen.

Volgens de Engelse bron genre The Sun wil Leeds dra werk maken van de komst van Lang. Het schrijft dat Leeds volgende week wil gaan onderhandelen met Club Brugge over een transfer van Lang. De gesprekken zullen dus starten nadat de Jupiler Pro League is afgelopen. Lang kan zich dus nu volledig focussen op het mogelijk behalen van de titel met Club Brugge.

Sterke promovendus
Leeds wist zich dit seizoen als promovendus eenvoudig te handhaven in de Premier League. Sterker nog, de troepen van Marcelo Bielsa staan op één speeldag van het einde op een knappe achtste plaats in de stand. Leeds houdt zo onder meer Everton, Arsenal en Wolves achter zich. Naast Lang wil Leeds ook linksachter Borna Sosa van VfB Stuttgart strikken.

Lang is bij Club Brugge bezig aan zijn eerste seizoen. Afgelopen zomer kwam hij voor circa zes miljoen euro over van Ajax. Zijn transfer werd een schot in de roos. In de Jupiler Pro League was hij in de reguliere competitie goed voor 14 goals en 8 assists in 24 duel. In Play-Off 1 zit de Nederlander aan 1 goal en 1 assist in 4 duels.