UPDATE: Foto van Okumu uitgelekt, Keniaanse verdediger trekt naar KAA Gent

UPDATE: Foto van Okumu uitgelekt, Keniaanse verdediger trekt naar KAA Gent

Gepubliceerd: maandag 17 mei 2021 om 08:45ma 17-05-2021 om 08:45

Laatste update: zondag 20 juni 2021 om 18:06zo 20-06-2021 om 18:06

KAA Gent staat nog voor een belangrijk slot in de Europe Play-Offs en mag blijven hopen op een Europees ticket. Volgend seizoen wil het alvast beter voor de dag komen en denkt het dan ook aan versterkingen. Daar moet Joseph Okumu er één van zijn.

De 23-jarige verdediger komt momenteel uit voor het Zweedse IF Elfsborg en staat volgens Expressen ook hoog op het verlanglijstje van KAA Gent. De Buffalo's hebben naar verluidt ook al twee miljoen euro op de Keniaanse verdediger. Elfsborg verlangt echter het dubbele Okumu.

KAA Gent dreigt ook naast Okumu te haasten, want het is niet de enige ploeg die interesse toont in de verdediger. Ook Stade Reims, OGC Nice, Napoli en Valencia hebben het vizier gericht op de verdediger. Het dreigt de komende dagen dan nog een hevige concurrentiestrijd te worden voor Okumu.

Okumu heeft bij Elfsborg nog een contract tot medio 2022. Hij heeft inmiddels 38 partijen voor de Zweedse club achter zijn naam staan. Daarin was hij goed voor één assist.

Update: KAA Gent heeft Okumu nog niet beet en krijgt ook stevige concurrentie voor de verdediger. Zo weet L'Equipe dat ook Stade Reims en FC Lorient verregaande interesse tonen. Die laatste club heeft naar verluidt ook een bod van 2,5 miljoen euro neergelegd bij Elfsborg. De Zweedse club wijkt echter niet af van de vraagprijs van vier miljoen euro.

Update: KAA Gent lijkt Joseph Okumu bijna binnen te hebben. Het Zweedse BT meldt dat de verdediger toestemming heeft gekregen van Elfsborg om de Buffalo’s te bezoeken.

Update: Het Nieuwsblad bevestigt de nakende transfer voor Gent. De Buffalo’s betalen naar verluidt 3,5 miljoen euro voor de komst van Okumu. Het troeft daarmee verschillende buitenlandse teams af.

Update: Er bestaat geen twijfel meer over dat Okumu richting KAA Gent trekt. Op een officiële bevestiging is het nog wachten, maar inmiddels is er wel al een foto uitgelekt van Okumu bij Gent, die zijn handtekening zet onder een contract bij de Buffalo's.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws