Breaking news

OFFICIEEL: Club Brugge verlengt contract Openda, ook Vitesse profiteert

‘Bekende voetballers, waaronder Alli en Rooney, steken Coopman hart onder de riem’

‘Bekende voetballers, waaronder Alli en Rooney, steken Coopman hart onder de riem’

Gepubliceerd: donderdag 13 mei 2021 om 17:00do 13-05-2021 om 17:00

Sander Coopman ligt opnieuw in de lappenmand. Vorige maand liep de middenvelder een letsel op aan zijn kruisbanden. Coopman staat zo voor een maandenlange revalidatie, enkele bekende voetballers steken hem echter een hart onder de riem.

Het zijn niet de minste namen die Coopman een spoedig herstel wensen. Onder anderen Dele Alli (Tottenham), Thibaut Courtois (Real Madrid) en Thomas Meunier (Dortmund) wensen de middenvelder een spoedig herstel toe met een videoboodschap. Van huidig Derby-coach Wayne Rooney kreeg Coopman dan weer een gesigneerd truitje opgestuurd. Het was de vrouw van Coopman die voor de mooie verrassing wist te zorgen.

"Heel toevallig heeft mijn vrouw nog samen op school gezeten met de doelman van Derby. Zo ging de bal aan het rollen. Het is een superleuke verrassing die me motiveert om nog harder te werken. Al is het vooral de moeite die mijn vrouw en enkele vrienden hierin hebben gestoken dat ik apprecieer. Zij hebben via allerlei wegen enkele voetballers proberen te strikken om mij een hart onder de riem te steken. Echt zalig!", besluit Coopman in Het Laatste Nieuws.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws