Patro Eisden zwaait bestuur uit, Stijnen en kapitein (!) Corstjens aan het roer

Patro Eisden zwaait bestuur uit, Stijnen en kapitein (!) Corstjens aan het roer

Gepubliceerd: donderdag 13 mei 2021 om 08:05do 13-05-2021 om 08:05

Laatste update: donderdag 13 mei 2021 om 08:13do 13-05-2021 om 08:13

Het zijn woelige dagen voor Patro Eisden. De club uit Eerste Nationale kreeg te maken met een heleboel licentieperikelen en nu heeft het ook afscheid genomen van haar voltallige bestuur. Trainer Stijn Stijnen neemt die rol tijdelijk over, samen met ... aanvoerder Wouter Corstjens.

Op de eigen Facebook-pagina maakt Patro de nieuwe omwenteling bekend. De voorbije jaren was de Limburgse club in handen van de Brit Derrick Devonport, maar zijn clan heeft besloten om zich terug te trekken. In afwachting van een opvolger neemt een triumviraat de honneurs waar. Naast boekhouder Rik Vliegen neemt ook trainer Stijnen zijn verantwoordelijkheid. Opvallend: ook Corstjens doet mee, nochtans nog steeds actief als kapitein bij de club.

Voor Stijnen zijn het overigens drukke dagen. Woensdag viel immers ook een uitspraak in een rechtzaak waarin hij betrokken was. Het verdict draaide uit in het voordeel van de oud-doelman: Stijnen werd niet schuldig bevonden aan belaging.

Verder heeft Patro nog ander nieuws te melden voor haar supporters. Om 11u geeft het namelijk een persconferentie over de zorgen rond de licentie voor volgend seizoen. Die werd in eerste instantie niet uitgereikt door de Licentiecommissie, maar in tweede zit heeft die het licht dan toch op groen gezet. In principe moet het BAS die beslissing nu aanvaarden.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws