Uitstekend nieuws voor Stijnen, rechtbank spreekt hem in beroep vrij

Uitstekend nieuws voor Stijnen, rechtbank spreekt hem in beroep vrij

Gepubliceerd: woensdag 12 mei 2021 om 19:45wo 12-05-2021 om 19:45

Stijn Stijnen heeft zich niet schuldig gemaakt aan belaging. In eerste aanleg werd hij wel schuldig bevonden, maar in beroep heeft de ex-doelman van de Rode Duivels gelijk gekregen. 

De beschuldigingen dateren nog van zijn periode bij KSK Hasselt. Na zijn ontslag zou Stijnen voorzitter Bart Casters en een ander bestuurslid bestookt hebben met woedende berichten. Volgens Stijnen was de club hem nog heel wat geld verschuldigd. 

Vorig jaar oordeelde de correctionele rechtbank dat Stijnen de voorzitter had belaagd. Hij werd veroordeeld tot het betalen van 1.100 euro aan schadevergoedingen, maar Stijnen vocht dat vonnis aan. 

Volgens Het Nieuwsblad heeft de rechter in beroep meer begrip getoond voor de situatie van Stijnen. Hij vindt niet dat er sprake is van belaging en sprak hem vrij. "Hiermee komt een einde aan de gerechtelijke aanval die de leden van KSK Hasselt enkele jaren geleden hadden ingezet tegen Stijn Stijnen. Hij is bijzonder tevreden met deze uitspraak nu gerechtigheid is geschied", aldus zijn advocaat Walter Van Steenbrugghe.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws