OFFICIEEL: Bölöni de laan uitgestuurd bij het Griekse Panathinaikos

OFFICIEEL: Bölöni de laan uitgestuurd bij het Griekse Panathinaikos

Gepubliceerd: maandag 10 mei 2021 om 23:40ma 10-05-2021 om 23:40

Laatste update: dinsdag 11 mei 2021 om 17:08di 11-05-2021 om 17:08

Laszlo Bölöni lijkt alweer op zoek te mogen naar een nieuwe club de komende weken. Huidige werkgever Panathinaikos heeft na rijp beraad besloten om volgend seizoen niet verder te gaan met de ervaren Roemeen, die in ons land naam maakte bij Standard Luik, Royal Antwerp FC en KAA Gent.

Volgens de Griekse media bestaat er geen twijfel over: de wegen van Panathinaikos en Bölöni scheiden. Geheel verrassend is dat niet, want de Griekse grootmacht beleeft een troosteloze jaargang. Momenteel staat het pas vijfde in de Super League, waardoor zelfs Europees voetbal in het gedrang komt. Bovendien heeft het voetbal van Bölöni niet bepaald een sprankelend karakter ...

Ergens was die afloop al ergens voorspeld, want beide partijen lieten in oktober in het contract zetten dat de club voor 31 mei een optie kon activeren. Als het 100.000 euro op tafel legde, zou het van Bölöni af geraken. Naar verluidt zal Panathinaikos die hulplijn nu inroepen. Het is enkel nog wachten op het officiële bericht van de club, klinkt het.

Voor Bölöni zou het een nieuwe opdoffer in zijn rijke carrière betekenen. Na drie straffe jaren bij Antwerp werd hij vorige zomer naar de uitgang begeleid op de Bosuil. Gent sprong op de kar, wat tot vele gefronste wenkbrauwen leidde, gezien de haakse voetbalvisie van beide kanten. Die argwaan werd ook bewaarheid, want na nog geen maand tijd moest Bölöni weer ophoepelen.

Update: Laszlo Bölöni kan op zoek naar een nieuwe uitdaging. De Griekse topclub Panathinaikos laat op de officiële kanalen weten dat de samenwerking met de Roemeense oefenmeester is stopgezet. Ook zijn assistent Sergei Kuznetsov is de laan uitgestuurd. Sotiris Sylyidopoulos is zijn voorlopige opvolger.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws