Profvoetballer van het Jaar bijna weer bekend met uitreiking Pro League Awards

Profvoetballer van het Jaar bijna weer bekend met uitreiking Pro League Awards

Gepubliceerd: maandag 10 mei 2021 om 15:20ma 10-05-2021 om 15:20

Laatste update: maandag 10 mei 2021 om 15:23ma 10-05-2021 om 15:23

Aan het einde van dit seizoen zal de Pro League opnieuw awards uitrijken. De Pro League Awards zijn terug na een jaartje afwezigheid. Binnenkort weten we dus onder andere wie Profvoetballer van het Jaar is en wie de Award voor beste belofte in de wacht sleept. Dat is te lezen op het webstek van de Pro League.

Spelers, coaches en bestuurders van de Pro League-clubs mochten tussen 19 april tot vrijdag 30 april hun stem uitbrengen voor de volgende categorieën:

- Profvoetballer van het jaar Jupiler Pro League
- Profvoetballer van het jaar 1B Pro League
- Profvoetbalster van het jaar Scooore Super League
- Belofte van het jaar Jupiler Pro League
- Coach van het jaar Jupiler Pro League
- Scheidsrechter van het jaar Pro League

Bekendmaking
De nominaties worden bekendgemaakt op woensdag 12 mei en op 24 mei worden de Pro League Awards uitgereikt. Dit zal live te volgen zijn op Eleven Pro League. Tijdens die show zal ook de Proximus ePro League player of the year in de bloemetjes gezet worden. Ook wordt er een Lifetime Achievement Award uitgereikt.

Andere prijzen
Verder wordt de gemeenschapswerking van twee Pro League-clubs bekroond. Zo zullen een 1A-club en een 1B-club een Football & Community Award uitgereikt krijgen. Ook de Gouden Stier, Pro Assist en TORO Groundsmen worden in de bloemetjes gezet. Het gaat hier dan om de topschutter en de assistenkoning van de Pro League.

Tot slot kunnen de fans, onmiddelijk na afloop van de slotspeeldag van de play-offs stemmen voor het BWin doelpunt van het jaar. Dit kan via de kanalen van Eleven Sports en de Pro League.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws