Piqué zet verhoudingen weer op scherp: 'Hebben zij er ooit vier op rij gewonnen?'

Piqué zet verhoudingen weer op scherp: 'Hebben zij er ooit vier op rij gewonnen?'

Gepubliceerd: zaterdag 8 mei 2021 om 23:30za 08-05-2021 om 23:30

Gerard Piqué, verdediger van FC Barcelona, voorspelt dat Real Madrid er niet in zal slagen om de laatste vier wedstrijden in La Liga allemaal te winnen. Als De Koninklijke dat doet, worden ze kampioen van Spanje en grijpen de Catalanen naast het zilverwerk.

Barcelona had met een zege op koploper Atlético Madrid uitstekende zaken kunnen doen, maar speelde met 0-0 gelijk en weet dat het initiatief nu bij de twee clubs uit Madrid ligt. Real staat drie punten achter op de stadgenoot, heeft nog één wedstrijd tegoed en zou op basis van onderling resultaat boven Atléti eindigen. Zij hebben dus alles in eigen hand.

Toch denkt Piqué niet dat de eeuwige rivaal alles gaat winnen. "Hebben zij ooit vier wedstrijden op rij gewonnen?", vraagt hij zich na afloop van de wedstrijd af tegenover Cadena SER. "Ik denk het niet, maar ik weet wel dat ons dat wel gelukt is. Als wij de laatste drie allemaal winnen, zal je zien dat er nog van alles mogelijk is voor ons."

Van opgeven wil de Catalaanse verdediger niet weten. "We zijn nog springlevend. Ik heb geen glazen bol en kan niet zeggen wat er gaat gebeuren, maar ik weet wel dat er nog van alles mogelijk is en dat de competitie nog niet beslist is. Gezien de resultaten van dit seizoen is er nog niets over te zeggen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws