‘KV Mechelen vindt akkoord en verlengt contract met twee extra seizoenen’

‘KV Mechelen vindt akkoord en verlengt contract met twee extra seizoenen’

08-05-2021 08:42 Laatste update: 08-05-2021 08:42
Jupiler Pro League 10 Reacties

KV Mechelen maakt vrijdag bekend dat Steven Defour (33) aan de slag blijft Achter de Kazerne. De afscheidnemende middenvelder zal als staflid starten. Verder lijkt Malinwa ook werk te maken van nog meer contractverlengingen.

Zo heeft Mechelen de contractbesprekingen met Igor De Camargo en Lucas Bijker opgestart. "De club heeft hen een voorstel gedaan. Het is wachten op hun antwoord", vertelde Wouter Vrancken daarover in Het Laatste Nieuws. De komende dagen hoopt Malinwa hun nieuwe overeenkomst officieel te maken.

Daarnaast hoopt Mechelen ook de huurling Ferdy Druijf en Maryan Shved langer aan boord te houden. "Beide spelers willen zelf ook graag blijven. Het is afwachten hoe AZ en Celtic er tegenover staan", aldus Vrancken. Onlangs maakte Mechelen reeds bekend dat Nikola Storm, Sandy Walsh en Gustav Engvall langer Achter de Kazerne blijven voetballen.

Update: Het Laatste Nieuws meldt dat Lucas Bijker dicht bij een contractverlenging bij KV Mechelen staat. De Nederlander zal naar verluidt eerstdaags een nieuw contract voor twee jaar tekenen. De onderhandelingen gaan de goede weg uit. Ook Igor De Camargo zou langer bij de club blijven.

Update: Gazet van Antwerpen schrijft dat er een akkoord is gevonden met Lucas Bijker. De 26-jarige Nederlander is de volgende die zijn contract zal verlengen. Deze week wordt er een contract getekend voor twee extra seizoenen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie