Clement: Het lukte niet om over Anderlecht te lopen

Clement: "Het lukte niet om over Anderlecht te lopen"

Gepubliceerd: donderdag 6 mei 2021 om 20:37do 06-05-2021 om 20:37

Club Brugge neemt het vrijdagavond op tegen dichtste achtervolger, KRC Genk. Ondanks een voorsprong van acht punten trekt Club toch met wat vragen richting KRC Genk. Het niveau van de troepen van Philippe Clement is al enkele weken niet zoals het verwacht wordt, ook tegen Anderlecht was de eerste helft niet goed. Volgens Clement is het logisch.

Philippe Clement sprak aan de vooravond van een belangrijk duel met zijn ex-club met de pers. De trainer van Club had goed nieuws in verband met de ziekenboeg want er waren geen extra blessures. Clement keerde ook nog eens terug op de eerste helft tegen Anderlecht. "Het probleem was dat mijn spelers het té goed wilden doen. Het lukte niet om over Anderlecht te lopen en bijgevolg reageerden sommigen verkrampt. Aan de rust is er veel meer gezegd dan wat jullie zagen van Ruud, na de rust was het beter", aldus Clement.

Als Club Brugge wint dan vergroot het de voorsprong ten opzichte van KRC Genk met elf punten. Als Anderlecht niet wint tegen Royal Antwerp kan Club Brugge kampioen spelen op het veld van Royal Antwerp op de derde speeldag.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws