Joos steunt Hazard: Hem nu afmaken op basis van dit beeld is gewoon hypocriet

Joos steunt Hazard: "Hem nu afmaken op basis van dit beeld is gewoon hypocriet"

Gepubliceerd: donderdag 6 mei 2021 om 17:44do 06-05-2021 om 17:44

Eden Hazard heeft zich alle zonden van Israël op de hals gehaald, althans in Madrid. Vlak na de uitschakeling van Real Madrid tegen Chelsea FC in de halve finales van de Champions League dolde de Rode Duivel breed lachend met enkele tegenstanders. De Spaanse media stortte zich giftig op dat voorval, maar Filip Joos probeert de angel eruit te halen.

"Hazard afmaken op basis van dit beeld is gewoon hypocriet. Hij is iemand die dingen sneller vergeet dan anderen", neemt de journalist de verdediging van Hazard op zich bij SporzaOf je fan bent van zijn persoonlijkheid of niet, daar valt over te twisten, maar onze landgenoot blijft altijd zichzelf. "Een toffe gast, die gewoon oprecht blij is dat hij zijn oude ploegmaats nog eens ziet", schetst Joos.

De commentator haalt er het voorbeeld van dinsdagavond bij, toen Paris Saint-Germain uitgeschakeld werd door het Manchester City van Kevin De Bruyne. Dat wekte frustratie op bij enkele sterren uit de Franse hoofdstad, zoals Angel Di Maria, die rood kreeg voor een schop aan Fernandinho. "Hazard zal nooit natrappen, maar gaat lijdzaam om met een verlies", steekt Joos een pluim op de hoed van Hazard. 

"Ik hou wel van mensen die niet volgens handboeken leven", voegt hij er nog aan toe. Bovendien mag het grotere plaatje niet uit het oog verloren worden. "Wat er met Real gebeurde tijdens de match, was vele malen erger dan de lach van Hazard. Hij heeft zijn best gedaan, binnen zijn mogelijkheden", klinkt het. Al is Joos de eerste om toe te geven dat Hazard nog steeds ver verwijderd is van zijn gebruikelijke spelpeil.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Zou jij woest zijn als een speler van jouw favoriete club zo reageert na een belangrijke nederlaag?

Ja
61%
Nee
39%
(77 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws